Vacature: sales medewerker

Haal jij veel voldoening uit een leuk gesprek met prospects en (nieuwe) klanten? Weet jij leuke campagnes te verzinnen die mensen echt kunnen boeien? En vind jij het uitdagend om nieuwe connecties te maken, bijvoorbeeld voor een partnership? Neem dan even de tijd om onze sales medewerker vacature door te nemen!

Wie zijn wij?

Wij zijn Peopleassist en weten alles over ondernemen, zzp’ers én opdrachtgevers. Wij hebben een mooie online tool ontwikkeld, met de naam HelloProfs. Met deze tool kunnen zzp’ers en opdrachtgevers gemakkelijk en efficiënt met elkaar ondernemen, zonder inmenging van derde partijen. Onze gebruikers beheren dus digitaal al hun contracten en afspraken die ze met elkaar hebben gemaakt. En dat is belangrijk, want de huidige wetgeving verwacht dat alles netjes volgens de regels gedaan wordt. HelloProfs is compleet op de zzp-wetgeving aangepast, en dat willen wij laten weten!

Hoe ziet jouw dag als sales medewerker er bij Peopleassist uit?

Wij vinden het belangrijk dat het hele team van Peopleassist op de hoogte is van wat we allemaal doen. We beginnen dus iedere maand met een overleg van onze plannen. Jij gaat vervolgens beginnen aan je dag. Je gaat prospects bellen en vertellen over ons HelloProfs platform. Je krijgt uiteraard ruim de tijd om zelf goed kennis te maken met het HelloProfs, zodat je alle ins en outs van het systeem kent.

Ook ga je marktonderzoek doen. Waar liggen kansen en welke contacten kunnen baat hebben bij ons platform? Ook ga je op zoek naar behoeften die onze doelgroep heeft, en daar speel jij slim op in. Bel ook eens een bestaande klant op. Zijn er belangrijke dingen die bij hun spelen? Of hebben ze misschien input om HelloProfs nóg beter te maken? Kortom, er zijn genoeg taken die jij op kunt pakken.

Tot slot behoort ook klantenservice bij jouw taken. Een klant mailt of belt naar ons als ze vragen hebben over het HelloProfs systeem. Of misschien twijfelen ze wel of ze zich moeten registreren. Jij pakt deze vragen enthousiast op en zorgt voor de juiste informatievoorziening, en uiteraard ook voor nieuwe klanten!

Wat vinden wij belangrijk van jou?

Wij hebben natuurlijk een bepaald profiel in ons hoofd. Jij past het beste als je voldoet aan de volgende eigenschappen:

  • Hbo- werk- en denkvermogen.
  • Commercieel ingesteld en communicatief vaardig.
  • Enthousiast en in het bezit van een hoog probleemoplossend vermogen.
  • Een proactieve instelling, iemand die graag initiatief wilt nemen.
  • Een goede onderhandelaar en analytisch ingesteld.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer.

Wat krijg je bij ons?

Naast een goed salaris, waarover we het met een goed gesprek gaan hebben, ga je ook werken in een leuk en divers team. Wij hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en willen dat jij je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. Bij ons kun je direct aan de slag én zijn het aantal werkdagen in overleg te bespreken. Doe ons maar een voorstel!

Meer weten over deze vacature? Wij vertellen je graag meer onder het genot van een kop koffie. Bel naar Gert Jan Op ’t Landt 085 – 27 30 220 of mail hem naar gj.optlandt@peopleassist.nl. Tot dan!