Vacature: stagiair verkoop

Wij zoeken een stagiair verkoop bij Peopleassist in Aalsmeer.

Wie zijn wij?

Peopleassist is het bedrijf achter het platform Helloprofs. Helloprofs is het platform waarop opdrachtgevers en opdrachtnemers hun gehele workflow van offerte – contracten – naar factuur kunnen managen. De nieuwe arbeidswetgeving voor het werken met en tussen ondernemers maakt een management workflow onmisbaar wanneer je wilt voldoen aan het werken met opdrachtnemers. De workflow wordt via ons platform Helloprofs compleet digitaal beheerd door de opdrachtgever en de opdrachtnemer.

Wat bieden wij jou?

Een leerzame en uitdagende stageplaats binnen een startup. Samen met jouw vier collega’s ga jij Peopleassist nog meer op de kaart zetten. Je krijgt veel ruimte voor ideeën en jouw creativiteit.

Wat ga je doen?

Het ene moment bel je met prospects om vervolgens aan te schuiven bij een brainstormsessie. Tijdens deze sessie licht jij jouw ideeën toe om de juiste campagne te creëren. Je onderzoekt daarnaast de doelgroep van Peopleassist om ze zo goed mogelijk te leren kennen. Jouw kennis gebruik je vervolgens om enthousiast over Peopleassist en Helloprofs te vertellen. Het doel is om mensen te overtuigen van de kracht van HelloProfs en om zo meer gebruikers te genereren.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent commercieel ingesteld en communicatief vaardig.
  • Je bent erg enthousiast en hebt een hoog probleemoplossend vermogen.
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling.
  • Je bent een goede onderhandelaar met inzicht en bent analytisch ingesteld.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je bent zelfstandig, creatief en werkt ook graag in teamverband.       
  • Je bent een spin in het web die overzicht weet te behouden en niet schrikt van deadlines.

Je kunt je stage bij ons starten wanneer dit vanuit jouw opleiding gevraagd wordt. Bij ons kun je dus direct beginnen. De stagedagen kunnen plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wil jij meer weten over deze uitdagende stageplaats? Wij vertellen je graag onder het genot van een kop koffie! Bel voor een afspraak naar Gert Jan Op ’t Landt 085-27 30 220 of mail naar gj.optlandt@peopleassist.nl.