Sta steviger in uw schoenen met een professioneel contract

Met Peopleassist maakt u met meer zelfvertrouwen een professionele opdrachtovereenkomst dat aan alle fiscale -en juridische eisen voldoet. Als opdrachtnemer neemt u het voortouw in het realiseren van een goede relatie met uw opdrachtgever!

Peopleassist is een veelzijdige online oplossing welke je in staat stelt eenvoudig en snel je administratieve processen onder controle te krijgen. En dat is simpeler dan je wellicht vooraf zou denken.

Van zelfstandige ondernemers wordt steeds meer verwacht dat ze het initiatief nemen bij het aangaan van een opdrachtovereenkomst. De overheid wil dan ook dat zzp’ers deze overeenkomst opstellen en aanbieden aan de opdrachtgever. De bedoeling is dat in deze opdrachtovereenkomst goed wordt betoogt dat er sprake is van een zzp-contract. De opdrachtnemer moet zich dus goed verantwoorden. Gezamenlijk dragen zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer de verantwoordelijkheid voor een deugdelijk zzp-contract.

Wilt u met vertrouwen zaken doen met opdrachtgevers?

Peopleassist helpt u stapsgewijs met het opstellen van al uw documenten die nodig zijn voor de samenwerking. U begint met een complete offerte. Deze stuurt u naar opdrachtgevers. Bij het accepteren van een offerte, wordt vervolgens een opdrachtovereenkomst gemaakt. Peopleassist geeft u alle tools om deze overeenkomst juridisch en fiscaal waterdicht te maken. Ook uw werkbonnen en facturen zijn gemakkelijk en volledig aan te maken. Ons doel is om u alle vertrouwen te geven om zaken te doen, waar u uw zelfstandigheid volledig behoudt.

Al deze zaken geregeld met HelloProfs

U gebruikt hiervoor HelloProfs, onze tool om offertes, contracten, werkbonnen én facturen volgens de regels en normen op te stellen. Neem eens een kijkje op de HelloProfs website voor meer informatie over de werkwijze, prijzen en functionaliteit die HelloProfs te bieden heeft.

HelloProfs | Online platform voor zzp'ers en opdrachtgevers