Klaar voor morgen

Met een totaal oplossing voor zelfstandig professionals.

Peopleassist is een veelzijdige online oplossing welke je in staat stelt eenvoudig en snel je administratieve processen onder controle te krijgen. En dat is simpeler dan je wellicht vooraf zou denken.

Offertes maken

Als zelfstandige een offerte maken in Peopleassist is eenvoudig. Je klikt binnen no-time een aantal instellingen aan, vult de desbetreffende gegevens in en het systeem vult zichzelf aan. Wat mooi is aan Peopleassist, is dat je offertes makkelijk kunt aanvullen door bijlagen te uploaden en toe te voegen.

Opdrachtovereenkomsten maken

Opdrachtovereenkomsten maak je eenvoudig. Of het nu gaat om een document vanuit een offerte, of een losstaand document: binnen 2 minuten maak je een overeenkomst welke je opdracht onderbouwd.

Werkbon maken

Heb je werk succesvol tot uitvoer gebracht? En vraagt je opdrachtgever om een inkooporder of toevoeging? Met Peopleassist maak je snel en eenvoudig een document waarmee je uitgevoerde werkzaamheden kunt laten aftekenen. Je voegt deze documenten er gemakkelijk bij wanneer een factuur wordt verzonden.

Factuur maken

De laatste stap van ieder proces is vanzelfsprekend het maken van een factuur. Iets dat je eenvoudig doet middels Peopleassist. Vanuit de offerte, modelovereenkomst en/of werkbon kun je zonder moeite een factuur samenstellen.