Verantwoord samenwerken

Met ons platform wordt het werken met zelfstandige professionals als het werken door zelfstandige professionals op een fiscaal en juridisch verantwoorde wijze vastgelegd zodat zij succesvol kunnen samenwerken.

Makkelijk uit de voeten met een opdrachtovereenkomst

Opdrachtnemers hebben te maken met nieuwe wetgeving sinds de oude VAR verklaring niet meer bestaat. Als zelfstandig professional dien je samen met de opdrachtgever zorg te dragen voor een onderbouwing van je ondernemingsactiviteiten. Dit wordt vastgelegd in een opdrachtovereenkomst. 

Peopleassist is een oplossing voor iedere zelfstandig professional, ook als het gaat om het opstellen van een opdrachtovereenkomst. Daarnaast maak je op zeer eenvoudige wijze snel een offerte, laat je deze goedkeuren door je opdrachtgever, en zorg je ervoor dat de deal rondkomt op een manier welke de fiscus gegarandeerd goedkeurt. Zo simpel als het klinkt, zo makkelijk is de uitvoering.

Naast deze belangrijke activiteiten kun je via Peopleassist altijd en overal inloggen om offertes terug te zoeken, werkbonnen te maken en facturen te versturen.