Voor Opdrachtgevers

Een ZZP'er inschakelen zonder daarvoor om te hoeven kijken naar de juridische- en fiscale afhandeling? Het kan met de oplossingen van Peopleassist.

Huurt u met regelmaat ZZP'ers in?

Dan weet u waarschijnlijk dat het belangrijke is fiscaal en juridisch uw afspraken met uw opdrachtnemers op orde te hebben. Fiscaal rust er een gezamenlijke inspanning om de ondernemers faciliteiten te borgen en juridisch is het wel zo prettig de afspraken vooraf vastgelegd te hebben. De nieuwe wetgeving vastgelegd in het laatste regeerakkoord geeft u en uw opdrachtnemer ruimte om met elkaar te ondernemen, maar het vraagt wel een andere werkwijze tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De afspraken en de manier van opdrachten met elkaar aangaan zullen goed moeten worden geregisseerd. Met Peopleassist houd u de regie hierop. De opdrachtgever heeft inzicht op al het uitvoerende werk en de opdrachtnemer, de zelfstandige professional, kan al zijn opdrachten en contracten hierin beheren.

Bedrijven en opdrachtgevers staan voor uitdagende keuzes. In veel gevallen genieten daarbij vaste werknemers de voorkeur, maar steeds vaker wordt er gekozen voor een flexibele schil. Een flexibele schil kent vele ingewikkelde procedures, wetgevingen en administratieve verantwoordelijkheden.

1 Pakket, 1 Oplossing

De online oplossing van Peopleassist biedt een verzameling aan mogelijkheden welke u helpen uw flexibele schil eenvoudig te beheren en bijsturen. Zo bevat het systeem onder meer:

  • Eenvoudig en snel overzicht in uw bestand van zelfstandig professionals.
  • Makkelijk opdrachten uitzetten, accorderen en aftekenen.
  • Gegarandeerd de juiste modelovereenkomst voor de fiscus.
  • Overzicht budgettering.
  • Toegang tot de Marktplaats, waarop u eenvoudig beschikbare zelfstandig professionals kunt vinden.