Doe met vertrouwen zaken met al uw opdrachtnemers

Een zzp'er inschakelen zonder daarvoor om te hoeven kijken naar de juridische- en fiscale afhandeling? Het kan met de oplossingen van Peopleassist.

Huurt u met regelmaat ZZP'ers in?

Dan weet u waarschijnlijk dat het belangrijke is fiscaal en juridisch uw afspraken met uw opdrachtnemers op orde te hebben. Fiscaal rust er een gezamenlijke inspanning om de ondernemers faciliteiten te borgen en juridisch is het wel zo prettig de afspraken vooraf vastgelegd te hebben. De nieuwe wetgeving vastgelegd in het laatste regeerakkoord geeft u en uw opdrachtnemer ruimte om met elkaar te ondernemen, maar het vraagt wel een andere werkwijze tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. De afspraken en de manier van opdrachten met elkaar aangaan zullen goed moeten worden geregisseerd. Met Peopleassist houd u de regie hierop. De opdrachtgever heeft inzicht op al het uitvoerende werk en de opdrachtnemer, de zelfstandige professional, kan al zijn opdrachten en contracten hierin beheren.

Huurt u als opdrachtgever met regelmaat zzp’ers in? Dan weet u waarschijnlijk dat het belangrijk is fiscaal en juridisch uw afspraken met uw opdrachtnemers op orde te hebben. Fiscaal rust er een gezamenlijke inspanning om de ondernemers faciliteiten te borgen en juridisch is het wel zo prettig de afspraken vooraf vastgelegd te hebben. De wetgeving rondom het aangaan van opdrachtovereenkomsten wordt strikter en is aan verandering onderhevig. De afspraken en de manier van opdrachten met elkaar aangaan zullen goed moeten worden geregisseerd. Met Peopleassist houdt u de regie hierop. U als opdrachtgever heeft inzicht op al het uitvoerende werk van de opdrachtnemer.

Al deze zaken geregeld met HelloProfs

U gebruikt hiervoor HelloProfs, onze tool om inkomende offertes en facturen te beoordelen en al uw zzp’ers te beheren. Het inzetten van zzp’ers was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd geweest. Neem eens een kijkje op de HelloProfs website voor meer informatie over de werkwijze, prijzen en functionaliteit die HelloProfs te bieden heeft.

HelloProfs | Online platform voor zzp'ers en opdrachtgevers