HelloProfs

Wat kan het HelloProfs platform betekenen voor u als opdrachtgever?

HelloProfs: werken met zzp’ers

Heeft u besloten om te gaan werken met zzp’ers? Zoekt u een manier om dit efficiënt in te richten? Peopleassist heeft een online platform genaamd HelloProfs, dat u kunt helpen. Graag leggen wij u uit wat HelloProfs is. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de inrichting van uw HelloProfs account.

HelloProfs uitgelegd in 73 seconden

Bekijk onze introductievideo over de mogelijkheden van Helloprofs voor zowel zzp’ers als opdrachtgevers.

Waarom HelloProfs?

Het kabinet is volop bezig met het inrichten van sluitende wetgeving voor opdrachtgevers en zzp’ers. De wet DBA is bedacht om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Ook zegt de wet dat de samenwerking tussen zzp’er en opdrachtgever goed verantwoord moet worden door beide partijen. Inmiddels is ook al bekend dat de Belastingdienst inspecties uitvoert om te controleren of zzp’ers ook in de praktijk als zelfstandig ondernemer arbeid verrichten. Voor meer informatie, zie deze pagina over de wet DBA.

Het is dus belangrijk, voor u als opdrachtgever, om de samenwerking met uw zzp’er goed te verantwoorden in een solide opdrachtovereenkomst. HelloProfs helpt u hierbij. Met HelloProfs kunt u gemakkelijk een eigen pool van zzp’ers maken én beheren. U werkt met zzp’ers die via HelloProfs, fiscaal solide opdrachtovereenkomsten hebben gemaakt. Dus u doet zaken met vertrouwen, zonder het risico dat de Belastingdienst u op een later moment een ongewenst bezoekje brengt.

Wat vindt de jurist?

Wij vroegen fiscaal adviseur Ewout van Dijk (van Van Dijk Fiscaal Advies) over wat hij van HelloProfs vindt:

“Ik vind dat HelloProfs heel belangrijk is voor opdrachtgevers die meer zekerheid willen dat er in overeenstemming met de wet DBA wordt gehandeld Dit is belangrijk omdat de fiscus steeds nadrukkelijker ondernemingen gaat controleren én de regels strenger gaat handhaven. HelloProfs bezit de tools om de zzp-samenwerking hierin goed vorm te geven.”

“Eén van deze tools is dat HelloProfs veel verschillende overeenkomsten en facturen kan standaardiseren. Dat is vooral handig en efficiënt voor opdrachtgevers die gebruik maken van een groot aantal zzp’ers.”

“Wat mij ook opviel is dat het via HelloProfs erg gemakkelijk gaat om geschikte zzp’ers te vinden voor een opdracht en deze te selecteren op hun bekwaamheid. Ik adviseer iedere organisatie die met zzp’ers werkt: gebruik HelloProfs om uw zzp-samenwerking tot in de puntjes goed te borgen.”

Hoe werkt het?

HelloProfs is de perfecte wisselwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Registreer u bij HelloProfs en vul uw bedrijfsgegevens aan.

Heeft u een opdracht? Plaats hem op de marktplaats óf stuur deze naar uw vaste zzp’ers.

Zzp’ers zien uw opdracht en reageren hierop met een offerte. Deze krijgt u in uw inbox en u beoordeelt deze.

U kiest een zzp’er uit en laat het hem weten. De zzp’er maakt een opdrachtovereenkomst aan en gaat aan de slag.

De zzp’er dient bij u werkbonnen en facturen in. U checkt deze en betaalt de zzp’er.

Vraag onze vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over onze HelloProfs applicatie? U bent bijvoorbeeld nieuwsgierig naar alle functies en mogelijkheden van het platform. Of u wilt graag professioneel werken met zzp’ers. Neem dan contact met ons op, en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte waarin u alles rustig kunt doornemen.

Hiernaast bieden wij ook onze diensten aan om uw HelloProfs account in te richten, zodat u meteen weet hoe u het meeste uit HelloProfs kunt halen. Wij activeren uw account en laten stapsgewijs zien hoe u uw zzp’ers beheert in HelloProfs. Dit kan bij ons op kantoor in Aalsmeer, maar ook bij u op locatie! Vraag onze offerte aan voor meer informatie!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]