HelloProfs

Wat kan het HelloProfs platform betekenen voor u als opdrachtgever?

HelloProfs: werken met zzp’ers

Heeft u besloten om te gaan werken met zzp’ers? Zoekt u een manier om dit efficiënt in te richten? Peopleassist heeft een online platform genaamd HelloProfs, dat u kunt helpen. Graag leggen wij u uit wat HelloProfs is. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de inrichting van uw HelloProfs account.

HelloProfs uitgelegd in 73 seconden

Bekijk onze introductievideo over de mogelijkheden van Helloprofs voor zowel zzp’ers als opdrachtgevers.

Waarom HelloProfs?

Het kabinet is volop bezig met het inrichten van sluitende wetgeving voor opdrachtgevers en zzp’ers. De wet DBA is bedacht om schijnzelfstandigheid tegen te gaan. Ook zegt de wet dat de samenwerking tussen zzp’er en opdrachtgever goed verantwoord moet worden door beide partijen. Inmiddels is ook al bekend dat de Belastingdienst inspecties uitvoert om te controleren of zzp’ers ook in de praktijk als zelfstandig ondernemer arbeid verrichten. Voor meer informatie, zie deze pagina over de wet DBA.

Het is dus belangrijk, voor u als opdrachtgever, om de samenwerking met uw zzp’er goed te verantwoorden in een solide opdrachtovereenkomst. HelloProfs helpt u hierbij. Met HelloProfs kunt u gemakkelijk een eigen pool van zzp’ers maken én beheren. U werkt met zzp’ers die via HelloProfs, fiscaal solide opdrachtovereenkomsten hebben gemaakt. Dus u doet zaken met vertrouwen, zonder het risico dat de Belastingdienst u op een later moment een ongewenst bezoekje brengt.

Wat kunt u zoal doen op ons HelloProfs platform?

Met een account in HelloProfs voert u uw bedrijfsgegevens in zodat u professioneel zaken kunt doen.

ZZP’ers kunnen offertes maken, opdrachtgevers bieden op hun beurt inkoopopdrachten aan.

ZZP’ers kunnen facturen opstellen en versturen. Opdrachtgevers krijgen die in hun inbox.

Alles wat u heeft gedaan ziet u overzichtelijk terug in uw eigen dashboard.

Vraag onze vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over onze HelloProfs applicatie? U bent bijvoorbeeld nieuwsgierig naar alle functies en mogelijkheden van het platform. Neem dan contact met ons op, en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte waarin u alles rustig kunt doornemen.

Hiernaast bieden wij ook onze diensten aan om uw HelloProfs account in te richten, zodat u meteen weet hoe u het meeste uit HelloProfs kunt halen. Wij activeren uw account en laten stapsgewijs zien hoe u uw zzp’ers beheert in HelloProfs. Dit kan bij ons op kantoor in Aalsmeer, maar ook bij u op locatie! Vraag onze offerte aan voor meer informatie!